smjestaj1
Smještaj

Jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe.

Na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne suvremeno opremljene sobe s TV prijamnikom, telefonom, internetom, klimatizacijom i ventilacijom, podnim grijanjem i SOS sustavom. Sve su sobe opremljene novim namještajem i potrebnim pomagalima za osobe teže pokretljivosti. Svaka soba ima vlastitu, po suvremenim standardima opremljenu kupaonicu.

Telefon (aparat) za svakog štićenika s mogućnošću neograničenog pozivanja.

Novo implementirani lift dodatno će olakšati kretanje korisnika i osoblja koje o njima brine.

Prozračnost i obilje dnevnog svjetla u svim sobama i zajedničkim prostorijama, zahvaljujući velikim staklenim stijenama doprinose ugodi prostora.

smjestaj2
smjestaj3

Posebnu pažnju poklanjamo prehrani naših korisnika. Ista je prilagođena osobama treće životne dobi te osobama sa specifičnim oboljenjima. Dom je opremljen profesionalnom kuhinjom s HACCP standardom, te je našem timu kuhara omogućeno spremanje kvalitetne hrane prilagođene svakom korisniku. Posebno ističemo pripremu svježe i domaće hrane kako bi osigurali kvalitetnu prehranu naših korisnika.

Velika okućnica s terasom i stazama za šetnju i boravak na svježem zraku u mirnom okruženju omogućuju kvalitetnije provođenje vremena tijekom dana.

Dom posjeduje i praonicu rublja te peglaonicu.

Naše osoblje sa zadovoljstvom će vas provesti kroz naš dom i pokazati vam smještaj te opremu. Obratite nam se s povjerenje i zakažite posjetu.

smjestaj5